Hoi! Welkom op mijn site.

Sinds 1980 maak ik beeldend werk, autonoom en in opdracht. Daarnaast begeleid ik de beeldende ontwikkeling van jongeren en volwassenen.

Tekenen, schilderen en boetseren, omgaan met vormen, lijnen, kleuren en structuren. Hoe boeiend is dat.

Eindeloos verkennen, verrast worden. Laten zien wat er ergens leeft. Verwondering verwachten. Scheppen en meegenomen worden, nieuwe extra werelden in.

Ik hoop dat je op mijn site werken tegenkomt die je aanspreken. Of dat je een cursus wilt volgen. Hoor het graag!

Neem contact op

Schilderijen

Het liefst werk ik met olieverf. De klassieke meesters zijn fascinerend. Alsof ze zeggen: “Blijf zoeken naar wat boeit”. Kleuren kiezen, nuances maken, structuren toepassen: eindeloos leren om een thema te laten spreken. Met muziek! Muziek is onmisbaar voor de expressie. Zo kan ik in een volgende sessie op de ingeslagen weg doorwerken.

Wit
Een doek
Opdoemen en verdwijnen
Een mysterie aan mogelijkheden
Geluk

Bekijk schilderijen

Illustraties

Illustratiewerk begin ik op papier met een potloodje. Met het idee. Daarna volgt een digitale fase voor het onderzoek naar de compositie- en vormmogelijkheden.
Bij de volgende stap komen de tekenmaterialen aan de beurt. Veel verschillende materialen. De laatste details werk ik digitaal uit. Dit stelt me in staat om flexibel op feedback van opdrachtgevers te kunnen reageren.

Een nieuwe wereld is ontstaan.

Bekijk illustraties

Beeldend

3D-werk maak ik van klei of was. Heerlijk om de kleine effecten te zien in die kneedbare vorm. Wassen beelden en sieraden worden in brons gegoten.
Mijn favorieten: portretten, vogels en sieraden.

Vooral die vogels.

Bekijk beelden